Muziekbank zoekt vrijwilligers voor het Buskerpodium tijdens Dranouter.

Oproep

Niet meer van toepassing

Nieuws

Muziekbank zoekt vrijwilligers voor het Buskerpodium tijdens Dranouter.

Zin om vrijwilligerswerk en je liefde voor de festivalzomer te combineren? Muziekbank zoekt helpende handen voor het bemannen of bevrouwen van het Buskerpodium tijdens Festival Dranouter van 4 tot 6 augustus.

Ook in 2023 tekent de Muziekbank present en slaat de Muziekbank op 4, 5 en 6 augustus 2023 zijn tent en het buskerpodium op in de garage/loods tegenover De Muzette (Oude Pastorie) tussen het dorpsplein en het festival terrein.
Daar zullen de buskers het beste van zichzelf geven op het ingerichte podium binnen. En daar zal ook Muziekbank-stand vlak voor het gebouwtje te vinden zijn.

Vorige jaren was er veel fijne muziek en was het er heel gezellig, ook dit jaar wil De Muziekbank er opnieuw een mooie tijd van maken en dat kan niet zonder een groep enthousiaste vrijwilligers!

 

Concreet:

·       Voor vrijdag 4, zaterdag 5  en zondag 6 augustus  zoekt de Muziekbank vrijwilligers (min. 18 jaar), die zich telkens een namiddag (of liefst meerdere !) kunnen vrijmaken om aan de slag te gaan bij de Muziekbankstand.
Wat gebeurt daar allemaal? Communicatie aan passanten, recrea voor kids, uitbaten van de foto booth met bijhorende postkaarten enz.

·       Wat verwacht de Muziekbank minimaal? ten minste  2 shifts in blokken van 2 uren op vrijdag (tussen 14u30 en 20u30), op zaterdag en zondag (tussen 12u30 en 20u30)

·       In ruil voor je inzet (2 shifts van 2 uur) krijg je één gastticket op jouw naam op een door jou te kiezen festivaldag of een weekendticket als je alle 3 de dagen een handje helpt.  

Taakomschrijving en tijdschema wordt later nog opgemaakt, maar sowieso zijn ambiance, kennismaking met verschillende buskers, muziekstijlen, leutemakers en drankbonnetjes inbegrepen.

Laat je ons snel weten:

·       welke dag(en) jou past (passen)?

·       wie jou eventueel vergezelt om mee te helpen?

·       op welk nummer je best bereikbaar bent?

Bij welgemeende interesse graag bovenstaande info + je naam, leeftijd, e-mailadres, telefoonnummer doormailen naar [email protected]  tegen vrijdag 15 juli aub!

 

 

Ontdek het initiatief gelinkt aan dit nieuwsbericht:

De Muziekbank
De Muziekbank ondersteunt projecten die zich richten tot kwetsbare kinderen of jongeren die aan muziek willen doen.
"Ik zoek steun voor mijn project", "Ik wil een bijdrage leveren aan het Streekfonds, maar hoe doe ik dat?"
. . .

FAQ

Vragen over de werking van Streekfonds West-Vlaanderen? Lees onze FAQs!
Lees verder

Streekfonds - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij het Streekfonds persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om projecten en fondsen op correcte manier te behandelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via [email protected] of op het nummer +32 473 70 15 18.