Streekfonds huldigt afscheidnemende bestuurders

Oproep

Niet meer van toepassing

Nieuws

Streekfonds huldigt afscheidnemende bestuurders

Vorige week kregen we eindelijk de gelegenheid om onze afscheidnemende bestuurders in de bloemetjes te zetten. In de ambtswoning van de gouverneur konden we hen bedanken voor hun jarenlange inzet.

Vorige week kregen we eindelijk de gelegenheid om onze afscheidnemende bestuurders in de bloemetjes te zetten. In de ambtswoning van de gouverneur konden we hen bedanken voor hun jarenlange inzet.

Paul Breyne stond als toenmalig gouverneur mee aan de wieg van het Streekfonds. Toen het opgericht werd in de nasleep van het faillissement van Levi Strauss in Hooglede, zorgde Paul Breyne er mee voor dat het sociaal engagement in de vaste vorm van het Streekfonds gegoten werd.

Pierre-Paul De Beir was op zijn beurt een waardig ambassadeur van het Streekfonds, in Vlaanderen of net daarbuiten. We kennen Pierre-Paul ook als de man die vele initiatieven van onze Steunraad met zin voor precisie en perfectie voor zijn rekening nam.

Kristine Claeys-Wijffels was ooit zelf beroepsmatig aan de slag bij de Koning Boudewijnstichting. Toen ze daar de deur achter zich dicht trok, betekende dit geenszins het einde van haar sociaal engagement. Samen met Jan en haar charisma en warme glimlach, trok ze mee de boer op om de harten van nieuwe partners van het Streekfonds te winnen.

Jan Hooijmaaijer drukte als voorzitter met zijn Nederlandse oprechtheid, openhartigheid en pragmatisme zijn stempel op de werking van het Streekfonds.

Zo werd West-Vlaanderen nog wat meer zijn tweede thuis.

Rosita Van Maele was de vrouw die met een legendarische precisie en zin voor rechtvaardigheid ook de cijfers achter de sociale organisaties bekeek. De ervaring die ze opbouw als bedrijfsrevisor bij onder meer het Rode Kruis, benutte ze nadien met plezier ook voor het Streekfonds.

Ook Karine Vandenberghe bracht ons als integere zakenvrouw en echte people manager heel wat bij. Karine en de focus van het Streekfonds op die kwetsbare kinderen en jongeren, het is een match made in heaven.

Warme knipoog ook naar Regine Dumolin wiens verdiensten we niet genoeg kunnen benadrukken.

Bedankt aan al deze bestuurders voor hun jarenlange inzet voor een beter West-Vlaanderen. We zetten jullie engagement toegewijd verder.

Ontdek het initiatief gelinkt aan dit nieuwsbericht:

"Ik zoek steun voor mijn project", "Ik wil een bijdrage leveren aan het Streekfonds, maar hoe doe ik dat?"
. . .

FAQ

Vragen over de werking van Streekfonds West-Vlaanderen? Lees onze FAQs!
Lees verder

Streekfonds - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij het Streekfonds persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om projecten en fondsen op correcte manier te behandelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via [email protected] of op het nummer +32 473 70 15 18.